Új hozzászólás Aktív témák

  • Rayyy

    senior tag

    válasz bambano #85 üzenetére

    De hiszen Gargouille is pont azt írja, hogy ebben a topikban kipécéztük a tech cégeket, miközben nem olyan egyszerű a dolog, hogy kizárólag övék minden felelősség.

    Nekem, mint végfelhasználónak vagy a gondviselőjének miért kéne megkérdeznem egy tech céget, hogy hogy működik a buli? Te megkérdezed egy számodra kifogásolható termék gyártóját, hogy mik a lehetőségei, milyen előtörténet miatt lett olyan a termék? Vagy inkább csak szólsz a fogyasztóvédelemnek, hogy bocs, de ez szar, csináljatok valamit? Utóbbira tippelek.

    Arról nincs információm, hogy a kormányok úgy gondolják-e, hogy a tech cégek dolga a rendrakás, de valószínűleg nincs teljesen így, hiszen van például Média Hatóság, meg különböző szervek. Tehát nem hagyják rá az egészet a tech cégekre.

    A mindenféle tájékozatlan emberek mindenféle cikkeket olvasnak a neten, aztán beszélgetésbe bonyolódnak a téma topikjában. A vélemény (főleg egy fórumon) olyan, hogy nem feltétlenül szakmai megalapozottság táplálja. De vannak tájékozott fórumtársak (mindig), akik helyreigazítják, amit kell. Szerintem ezen senki nem csodálkozott még.

    A probléma szerintem inkább az, ahogy egy beszélgetésben a felek egymáshoz viszonyulnak bizonyos esetekben.

    Kíváncsi vagyok, hogy te melyik választ jelölnéd meg a #84-esben feltett kérdésemre.

    Minden a legnagyobb render!

Új hozzászólás Aktív témák