Új hozzászólás Aktív témák

  • setup

    tag

    válasz kutyek #56389 üzenetére

    Szerintem izmozni nem kéne vele, mert csak rosszabb lesz. A pálcán állítani fél fordulaton belül húrok nélkül is lehet, nem csak felhangolva azzal kinyírni nem fogsz semmit.
    HB témához: én úgy vagyok vele, hogy annyi, de annyi féle képpen lehet megváltoztatni egy hangszer hangját a jelútban analóg pedáltól a digitális mikroprocesszorokig, hogy nekem hangszerből nem kell modern. HB meg szeret variálni.
    Ha újrakezdhetném egyik olyan hangszerem sem venném meg újból, ami nem tradicionális volt.
    Ha nincs lóvé, akkor tradicionális hangszer másolatából kell venni olyat, amit be lehet állítani. Tökmindegy mi van ráírva és semmi sem ciki szerintem, ha beállítva tudsz rajta gyakorolni megteszi.
    Ha van lóvé az attól van, mert fontos lett. Mert szereted. Ha szereted, akkor meg egy nagy nevű, tradicionális hangszerből kell venni egy jót és igen: Nagyon drága, de az legalább jó is marad. Az ára is csak felfelé megy és 20 év múlva is jó lesz.
    Az én környezetemben egy HB sem lett egyébként rosszabb, ahogy öregedett tulajtól függetlenül, de valahogy a legtöbb hangjában van valami sajátos. Ami volt, hogy elsőre tetszett is, de aztán ha túl sokat szólt elkezdett nem tetszeni. Azt mondanám negyediknek jó, de
    Én mai fejjel addig nem veszek harmadikat, meg negyediket, amíg nincs legalább egy nagy nevű, tradicionális hangszerem. Ha az megvan, akkor annak a kényelmes nyakát megszokom. Attól kezdve egy olcsó hangszert, amikor a kezembe veszem érzem is, hogy olcsó és valahogy átmegy tartalékba. A hang nagyon nem minden. Nekem jobb lett volna, ha hamarabb rájövök miért.
    Nem szeretem az olyan embereket, akik valami technikai tudáshoz kötik a vásárlást. Tömeggyártás van, ezért nem a tehetségesebb "elől" vásárolod meg a jót. Szerintem, aki rászánja a pénzt annak fontos és akinek fontos az meg is érdemli tehetségétől függetlenül.
    A technikákat jó hangszerrel szerintem könnyebb megtanulni, szóval minél korábban vesz legalább egy jót, annál jobb. Nem attól jó, mert drága, de sajnos a jó az drága is.
    Ez van.

Új hozzászólás Aktív témák