Új hozzászólás Aktív témák

  • kolja58

    aktív tag

    válasz Teasüti #125 üzenetére

    (ugye az nem lehet, hogy fizetett provokátor vagy, áá ezt még én sem gondolhatom)

    Mi előtt bárki ... Az akarat szabadságomat megkövetelem és mivel megkövetelem meg is adom. Ezek alapján kérek mindenkit ( a jövőre nézve azaz a következő hsz-től kezdve), hogy amit írok azt úgy vegye mint egy másik világszemléletet.
    Tehát szabadság, világnézet és a figyelmetekbe ajánlom.
    Tehát csak a figyelmetekbe ajánlom.

    Mivel nem olvastad el, hogy én mire mit írtam, összefoglalom neked.
    Semmi mást nem találtam nem helyénvalónak, tehát arra az érvelésre válaszoltam, hogy a szülő lett elsősorban a nevelésével kiemelve felelősként megnevezve a gyermeke viselkedéséért. És egyébként a téma indító cikknek nem is ez a híre.
    Ha valakinek baja van a neveléssel vagy neveltetésével leghatékonyabb a pszichológus. Ha még csak az elején tart a problémájában és úgy gondolja, hogy a fórumtársai tudnak jelenleg a legtöbbet segíteni, nyisson a konkrét témának blogot.
    A tudomány jelenlegi állása szerint védhető azaz érvelés, hogy a szülő csak az egyik tényező lehet, akár valakinél ez elérheti az 51%-t (ennek az értéknek csak a konkrét személy érzékelése az alapja), de ez még a minősített többséghez sem elég. Megerősítem akinek (és nem általánosítva) ez a lényeges problémája, forduljon pszichológushoz.
    A másik érvként felhozott, azaz de a szülő mert és itt a dns statisztika ...
    annak figyelmébe ajánlom a vallás topikban leírt érvelésemet. Ha vannak még érvei ott fejtse ki. Az itteni kinyilatkoztatása nem releváns.
    Az is lehet, hogy akik itt fórumoznak az élet nehézséget nehezen viselve jó érvnek tartják,hogy ..dns statisztika.
    A tudomány feltétel rendszert felállítva, megismer valamit és arra a konkrét esetre (feltétel rendszer) következtetést von le. Ha hasonlóságot vél felfedezni más tárgyban, és bizonyított a hasonlóság, a következtetés a bizonyított hasonlóságra is igaz.
    DNS példa igaz a szűk korlátai között.
    Fizikai eszközökkel csak a fizikai dolgok mérhetők.
    Kérdésem. Mi van az emberi test lélek, szellem részével.
    A válasz vagy az hogy hát az mi, vagy hogy ez nem tartozik a vizsgálat tárgyához.
    Tehát ...
    :R

    Nem több, nem kevesebb, csak a véleményem, nem ítélkezés.

Új hozzászólás Aktív témák