Keresés

Aktív témák

  • E.Kaufmann

    addikt

    válasz Diabolis #26 üzenetére

    Ez csak azoknak a hisztije, akik még nem estek túl az oltásokon. Én túlestem, túl is éltem és már nyugodtabb vagyok, mert megtettem mindent, amit lehetett (nem úgy, mint azok a buszon, akik még mindig szakállvédőnek hordják a maszkot :W és nem oltakoznak)
    A "Hat-nem hat" kérdését meg még értékelik, de még most is jobban bízok azokban akik ezt (EÜ) tanulták, dolgoznak a szakmában és nincs pénzügyi/politikai érdekük hülyeséget mondani.
    Nekünk egy mentős, aki ugyan a harmadik oltást már sok esetben túlzásnak érezte, azért megjegyezte, hogy látott életerős embereket elveszni vagy sírni a betegágyon, és azért csak komolyan kell venni a betegséget.
    Rendben, nem kell oltakozni, de akkor számoljon a közvetett vagy közvetlen következményekkel.
    Kivételeket meg én is ismerek de attól még nem vicc a dolog. Itt riogatták a túlsúlyosokat. Én kettőt is ismerek (nem csak bmi szerint túlsúlyosak), akik komoly következmények nélkül átvészelték (szedték amit lehetett és nem pattogtak). De olyat embert is ismertem (nem túlsúlyos, sőt és más betegséggel), aki nem közvetlenül hanem (feltételezhetően és már nem bizonyíthatóan) közvetve a pandémia miatt távozott, mert rá már nem jutott elég figyelem.

    [ Szerkesztve ]

    Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

  • Fred23

    nagyúr

    válasz Diabolis #26 üzenetére

    Szerintem zsarolni szabadna, de csak finoman. :D

    Mindenki el fogja kapni idővel a vírus egyik vagy másik változatát, és jobb úgy túlesni rajta, ha oltva vagy. Gyerekek számára kötelezővé is tenném, mer' ugye ők még nem számítanak teljesen döntésképesnek, a felnőtteket viszont szerintem nem szabadna oltásra kényszeríteni, ott meg kell adni a saját döntés lehetőségét.

Aktív témák