Keresés

Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz E.Kaufmann #28 üzenetére

    Nem tudom mire vélni ezt a hisztit. A google alkalmazottak eldönthetik hol dolgozzanak, valószínűleg nekik nem kell majd hónapokig keresgélni mire találnak egy minimálbéres raktáros/takarító állást. Ha nem tetszik az oltás fel lehet mondani és elmenni másik céghez. Csakúgy ahogy sok egyéb dolog esetében is szokás felmondani, ha nem tetszik valami céges policy vagy szerződésbe foglalt kötelesség.
    Nem csak a munkánkban, de mindennapi életükben is sokszor kell olyan dolgot tennünk, ami nem tetszik nekünk, és senki nem kíváncsi a véleményünkre. Aki meg az alkalmazottak egészségét félti amit egy "kísérleti vakcina" veszélyeztethet: szerintem évente sokkal több embert végez ki a folyamatos munkahelyi stressz meg a túlóra (még ha ezt meg is fizetik), mint az oltás, ezek ellen a hatások ellen meg nem nagyon szokás tiltakozni.

  • Diabolis

    tag

    válasz E.Kaufmann #28 üzenetére

    Ez csak azoknak a hisztije, akik még nem estek túl az oltásokon

    Túlestem, köszönöm, a harmadikon is. Ettől még aljas és rohadék dolognak tartom azt amit az oltatlanokkal művelnek. Teszem hozzá, a 38 évem alatt még nem voltam annyira szrul minta második oltás után.

    A "Hat-nem hat" kérdését meg még értékelik,

    Még értékelik, de kötelező.... :C :C

    nincs pénzügyi/politikai érdekük

    Aha, soha nem hallottunk még olyat, hogy egy orvos pénzt kapott gyógyszergyártó cégtől...

    és azért csak komolyan kell venni a betegséget.

    Ha valaki nem oltatja magát ,az nem feltétlenül tagadja, vagy nem veszi komolyan a vírust. Csak LEHET, hogy nem bízik az oltásban. Én sem tagadom az influenzát, attól, hogy nem oltattam be magam ellene.

    Rendben, nem kell oltakozni, de akkor számoljon a közvetett vagy közvetlen következményekkel.

    Így van. Csak te ezt úgy értelmezed, hogy viselje el a negatív következményt (kirúgás), én pedig úgy, hogy viselje el, hogy kimarad a pozitív következményből. Szerintem az utóbbi hozzáállás jóval emberibb.

    Kivételeket én is ismerek. Például magamat. Két végén égetem a gyertyát, vitamint maximum franciasaláta formájában eszek, az egészségmegőrzés pedig kimerül a kétnapi szexben és a négy óra alvásban. De amikor körülöttem cca 40 kolléga rongyolt egyszerre majdmeghalni, nekem semmi bajom nem volt. Pedig a nagy részük próbál egészségesen élni. És ez még az első hullámban, mindenféle oltás előtt volt.

    Egy szónak is 1024 a vége: Az oltatlan is ember. Az oltásban pedig semmi olyan anyag nincs, ami az oltottakat az oltatlanok fölé helyezné. Ez utóbbi nem neked szól, az vegye magára akinek inge.

    Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.

Aktív témák