Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • floatr

    veterán

    válasz Penge_4 #35 üzenetére

    Cserélik. Attól még hogy ugyanúgy hívják, még nem látod, hogy milyen szinten írják át. Ha egyik napról a másikra megváltozna a neve, akkor "cserélik"?

    Mint írtam "éppen most írják át platformfüggetlen gpu-s alapokra". Hol nem sikerül ezt értelmezni? Az meg h design szempontjából mit sorolsz relevánsnak, nem releváns

    A szabványos felvetésed már ott elvérzik, hogy pl a webgl is mozillás ötlet volt, aztán egyszer csak megjelent a devchannelen, ahogy a többi akár munkafázisban lévő darab. Anti alias van, shader script van, nem is értem h mit keresed ezen is a fogást. Mondom h le kéne venni a szemügét. Ami valamennyire kész-közeli állapotba kerül, megjelenik a dev-channelen, mintha csak egy referencia implementáció lenne. Az egészben az a legszebb, hogy a webes fejlesztők pörögnek egy témán, de a legtöbb esetben CSAK a szarafi és a chromium az, amivel tesztelgethetik a legújabb "játékaikat".

    Az alapból fapad külső egy verziója az ie7-ben jelent meg először. Ehhez képest keltett oltári felháborodást a chrome, aztán amikor elült a vihar, szépen előjött a mozilla, meg az opera is az alapértelmezetten "letisztult" felülettel.

    Azon meg mit nem értesz, hogy másfél évnyi lauf után ébredtek rá az operánál, hogy lehet JIT-et írni a js motorhoz, miközben ők voltak a sebesség örökös bajnoka? Szinte lehet látni, ahogy életet vertek a böngifejlesztőkbe, és végre a ms is elkezdett ötletelni.

    Nézd, engem nem kell szórakoztatni ezekkel a magyaropera sztorikkal, meg az operával magával sem, de a hülyeségeket sem kéne idetalicskázni minden egyes chrome related cikkben.

Új hozzászólás Aktív témák