Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz Bandit21 #200017 üzenetére

    (rasotamas-nak is). Ja igen, azt nem írtam, hogy 3 kisgyerekes használatra kell optimalizálnom úgy, hogy évekig jó legyen gyereküléssel is. A Passatomban is elfér 3 személy hátul gyerekülés nélkül, de 2 gyerekülés között nem fér el senki, és 3 gyereküés sem fér el.

    Amit akarok, hogy
    - eleinte a hátsó/középső sorban egy gyerek és egy babülés között elférjen a feleségem. Sharanban kényelmes, Touranban is oké egész addig, míg a picinek csak kicsi a babahordozója;
    - majd amikor nő a harmadik gyerek, akkor 3 gyerekülés férjen el egymás mellett. Sharanban kényelmes, Tourant nem tudom, milyen fajta gyerekülésből fér el 3, de szerintem a legszélesebbekből nem biztos;
    - és mindeközben pár évig biztosan kell szállítani babakocsit a csomagtartóban

    Erre (feltételezem) nem igazán jó a Kodiaq középső sora sem.

    Azt nem tudom, hogy a harmadik üllésor egy ülését használva bármelyik autó hogyan néz ki. Feltételezem, hogy egy nagycsaládi egyhetes nyaralásra egyik sem alkalmas már úgy, hogy babakocsi is legyen benne - hanem kell egy tetőbox.

    Szóval mindezek alapján szerintem is a Sharan lenne a legjobb, ezért is nézegetem. De abban nem vagyok biztos, hogy a Touranhoz képest megér +5-6 milliót. Már ha a Touran egyáltalán megfelelne, lehet ki kell majd zárni a szűkössége miatt. Egyelőre újakat nézegetek, és a nagy Multivan jellegű boxokat már hanyagolnám, személyautószerűbbet szeretnénk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák