Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz MichaelSD #36 üzenetére

    Az átlag user kapjon annyit, hogy telepítés után a M$ megfelelő oldalára kerüljön, ahol választhat 4-5 friss böngésző közül. És ne sírjon már mindenki könyörgöm, hogy ez az oldal IE8-ban lesz megnyitva :((( .
    Ha vki ennyire undorodik tőle, akkor rakjon fel linuxot, csókolom. senki nem tart pisztolyt a fejéhez, hogy kötelező win-t használni. B megoldás: ott a waik, csinálhat olyan win telepítőt, amiben nincs IE, de van bugfox. A hozzánemértés nem mentség, törvény előtt sem szokott az lenni.

    A verseny igazi elfojtása ott lenne, ha a 3rd party böngészők lassabban/rosszabbul futnának win.-on, a M$ ügyeskedései miatt - ilyen viszont nincs, minden jól megírt cucc simán, gyorsan, biztonságosan(??) fut.

    A M$ monopólium? igen. kik tették azzá? a vásárlók, akik inkább fizetnek 3-400$-okat egy OS-ért, minthogy egy ingyenes linuxot használjanak. Illetve a hardvergyártók, akik a legtöbb gépet csak M$ licensszel hajlandóak szállítani - na itt kéne a kedves EU bizottságnak nézelődnie, hogy ne csak vista licensszel lehessen laptopot venni!!! főleg, ha 3 hónapra vagyunk a win7-től, és senki nem akar már vistát, ellenne egy freedos-os notira feldobott win7 RC-vel, utána megvenné a véglegest. De nem, vegyük a pistát, mert a HP, Dell, Lenovo, Acer, Asus lepaktált a M$-tal.

    #37: sajnos a 8as sem igazán szabványkövető, az acid3-on 20 pontot értem el vele, míg operával ("régi" 9.64-es) 85-öt.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz MichaelSD #44 üzenetére

    Nem, a user installkor választhassa ki milyen böngészőt akar. Átlag user nem biztos, hogy tud és akar programot telepíteni...

    Miért, windowst meg tud telepíteni??? egy kis vacak böngészőt meg nem? Ez az érv sztem elég vékony. Inkább a szabványkövetésre és a lazább beágyazásra kéne rámenni, ott tényleg van tennivalója a M$-nak.

    #47: nem hogy nem fogadnák el: mire a végére érnének az olvasásnak, kijön az újabb win verzió :DDD tipikus angolszász jogi szöveg, amikor még a ló patkójához acélt gyártó kohóról is szól egy fejezet, hogy a patkó leesésekor nem minket terhel a felelősség :C

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

  • bozont

    veterán

    válasz MichaelSD #44 üzenetére

    Na igen, pont ez az, inkább azt szorgalmaznák nem pedig ezt a nevetséges böngésző választósdit meg mittudom én. Én örülnék ha a linux normális támogatást kapna minden téren. Ha ez meglenne, én már simán arra váltottam volna (nem tudom most mi a helyzet, de pl ati driver terén sok gond volt), igazából csak az tart vissza hogy nagyon sok játék nem fut rajta amivel játszok na meg ugye a driver ellátottság sem az igazi, más téren már ki tudná elégíteni az igényeimet.

Új hozzászólás Aktív témák