Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz dabadab #27 üzenetére

    "1. Neked az az erdeked, hogy minel nagyobb legyen a profitod, ebbol egyaltalan nem feltetlenul kovetkezik az, hogy az lenne az erdeked, hogy gyorsabb legyen a halozatod.": elég erős korreláció van. pláne, hogyha kapok támogatást a fejlesztésre, akkor érdemes fejleszteni.

    "2. Az UPC-nek, T-nek, stb-nek szinten eleg nagy jogaszbandaja van.": a upc-vel és a T-vel ebben a kérdésben egy oldalon vagyunk. nem sanszos, hogy jogi vitába keveredjek velük.

    "Egyebkent tovabbra sem sikerult megmagyaraznod, hogy egeszen pontosan mi a problema azzal a gazdasagi modellel, ahol a szolgaltatas arat a szolgaltatast igenybevevo fizeti meg.": ezzel az alapelvvel, mint elvvel, semmi bajom, csak gyakorlatban nem teljesül. Neked sem sikerült megmagyaráznod, hogy mi a problémád azzal az alapelvvel, hogy ott legyen a profit, ahol a költség van?

    "Ha a szomszed youtube-ozas helyett csak a loading feliratot bamulja es igy nem hasznalja fel a savszelesseget, az rajtam nem fog segiteni, mert en is ugyanugy csak a loading feliratot fogom bamulni, hiaba lenne ott a savszelesseg.": ez a populista marhaság, amire céloztam az előbb. nem arról beszélünk, hogyha nem fizet a tecső, akkor letiltom a drótról, hanem arról, hogy nem fogja azt a minőséget produkálni, amit az előfizető meg a tecső szeretne. Röccenésfetisiszták szóhasználatával: beszaggat.

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák