Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz floatr #26 üzenetére

    1: Az Opera fél verziót lépett, pedig lecserélték a JS motort (nem csak "húztak rajta"), lecserélték az egész grafikus könyvtárat, ami az egész GUI-t rendereli, nem csak a weboldalakat, új címsor, új widgetmotor, nagyobb horderejű Dragonfly frissítés, kisebb fejlesztések Unite terén, fejlesztések M2 terén és amellett egy rakás új HTML5 és CSS3 szabványt implementáltak.

    2: A 10.60 már csak 0.1-et ugrott, de abban több fejlesztés volt, mint egy átlagos Chrome-os teljes verzióugrásban. A grafikus könyvtár és a Carakan már csak gyorsult, de maradt, bekerültek a legújabb Dragonfly fejlesztések, lett benne címsorból is működő Search Suggestion (aminél a Google köcsögsége miatt a mai napig nem került bele hivatalosan a Google kereső, csak a Bing, Yandex és a Wikipédia, mert a Google csak úgy működik, ha a client-nél a keresőstringben chrome, illetve firefox-ot adod meg). Szintén egy rakás új HTML5 és CSS3 implementáció, többek között WebM videó (ami még mindig nincs a végleges Chrome-ban...) és csak 0.1 verziót lépett, nem teljeset.

    Ez itt a nagy különbség. Habár szubjektív véleményem szerint ezek ellenére az Opera is rohan. A legjobban a 0.1.4.26 típusú verziószámokat szeretem.

    "Talán ennél nagyobb elismerés nem is kellene"

    Ha neked az elismerés, hogy már 2 év alatt 6-os verziónál jár annak ellenére, hogy buta, mint a faék és még tovább gyorsul... :U

Új hozzászólás Aktív témák