Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ceripapa

    aktív tag

    válasz #16820480 #38 üzenetére

    Ez azért nem így müködik , ott vannak a szabványok a gond eddig is az volt ,hogy a régi motorok szart sem támogattak. Sőt igazából a safari is kb 2 éve szedte össze magát és csomó uj feature-t bele vittek a motorba ,amit a chrome már évek óta használt . Ami szabvány szerint meg van írva, az ugyanolyan gyorsan fog futni chromium-n mint FF-s motoron.

    Ahogy lezso6 is irta kurtára unalmas volt töb motorra fejleszteni, mert van ami funkció megy van ami nem az adott motoron . Plusz ha jó arc voltál csináltál backward compatibilyt ( csak vicceltem nincs az az isten hogy minden megvalósítható legyen :D egyszerű munkával) .

    Van x időd hogy megírj valamit DOM , CSS , JS ( js esetében is voltak eltérések , hogy vanillából mit támogatott egy motor ) Na régen is kb 3 legnagyobbra fejlsztettél és ahol volt support betetted a többit már nem érdekelted ,mert nincs időd mindenre figyelni.
    Áldom az eget hogy nem kell 10x böngészőre figyelni mert valami nem támogatja csak 99+ verziótól van ami csak 55+ verziótól, van amibe egyáltalán nincs .

    [ Szerkesztve ]

  • ceripapa

    aktív tag

    válasz vicze #44 üzenetére

    A szabványt nem a google mondja meg hanem a w3c... és abban nem csak a google van ,hanem elég sokan .

    És irták CHROME != CHROMIUM

    A webet nem hiába akarjak egységesíteni, pont az miatt az őskáosz miatt ami volt 20 éve.
    Amúgy a blinket nem néztem soha de úgy kezdödik a leírása :D , hogy Google és chromium fork :DD
    Akkor miről is beszélünk ? :D Majd támogatni fogja, egy böngészőnek idő mire eljut oda, amúgy a te döntésed használsz egy olyan böngészőt amibe nem jelenik minden jól ,mert te az a 0,001% akar lenni aki nem akar supported böngészőt használni, hát a te döntésed viseld a következményeit.

    Azért a https-t miért ne használtjunk , most ez így komoly ? -.-

    [ Szerkesztve ]

  • ceripapa

    aktív tag

    válasz vicze #47 üzenetére

    Tudod , van akiknek meg kell hagyni az igazát(don't feed the troll ) :D érezd hogy igazad van.

    Van egy világnézeted , mint amcsiba sok embernek hogy vannak akik irányitják a világot , mint a gyíkemberek , meg a 7 fős tanács stb. De azért jobb az ha figyelembe veszed , http alatt sokkal több adatot tudtak meg rólad akikről nem is tudtál. Mindenfajta nyilt wifik és mobile hálozatok . Jelenleg legalább a HTTPS megvéd attól h harmadik fél is lássa amit komunikálsz az oldallal.

    Amúgy ha nem akarsz a google előtt lenni , ne menj fel a netre, kp-val járj és most gyorsan iratkozz le a prohardverről is , mert a robotok már most is látnak :D

Új hozzászólás Aktív témák