Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz lezso6 #39 üzenetére

    Hm mért baj?
    Mondjuk Google hoz egy döntést mindenkinek a világon kötelezően igazodnia kell hozzá, legyen az jó vagy rossz. Pl. Google úgy dönt, hogy nem támogatja tovább a Flash-t (bármilyen plugint) akkor senki se fogja támogatni. Úgy döntenek, hogy holnaptól minden HTTP oldal nem biztonságos. Vagy egy reklám blokkoló alapból nem blokkolhat Google reklám szolgáltatást. 
    Hol itt a probléma?

    "kvázi az a szabvány"
    Semmilyen formában nem szabvány és kéne kedve szerint úgy változtathatja, hogy akarja akkor amikor akarja pont erről van szó, hogy egyik napról a másikra egy update eltüntethet egy HTML feature-t egyik napról a másikra.
    IE is kvázi szabvány volt érdekes módon mégis utálta mindenki...

    Nyilván a túlzásnak és paranoidnak hangzik, addig amíg be nem következik...

    (#41) lezso6: Ja úgy mint a Mozilla mögött nem a Google áll, nem pénzelnék, már nem létezne, most építettek le 250(dolgozók 25%-ka) embert mondjuk ennek nincs hír értéke IT Cafén...

    (#43) ceripapa: "ott vannak a szabványok"
    Nincsenek ott pont ez az. A Blink teljesen külön úton jár rengeteg egyéni kiegészítéssel, és egyedi megoldással, úgy hogy ha szabványos weboldalt fejlesztesz nemes egyszerűséggel nem fog működni benne! Ez az egész alapvető problémája.

    (#33) sh4d0w: Ja nincs csak a Google által birtokolt "nyílt" szabványok... Na meg az account a Google fiókba léptet és szinkronizálja a jelszavaidat clear text-ben tárolva. Elég messze van a Google mentestől.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák