Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz Elektrosokk #56986 üzenetére

    Szia!

    Szerencsére nem volt ilyen esetem, de sokak elmondása alapján azt jött le nekem, hogy ilyenkor mindig a leghátsónak a legrosszabb. Mivel bizonyítani általában nem tudja, hogy nem ő lökte bele a kettővel előtte lévőbe az előtte lévőt, így rá lehet fogni a dolgot. Ennek ellenére mondjuk én is csak az előttem lévőnek adnék betétlapot, főleg, ha nem miattam ment össze a másik kettő.
    Nem akarok semmi rosszat feltételezni senkiről sem, de a biztonság kedvéért bemennék a saját biztosítómhoz és jelezném feléjük, hogy pontosan milyen balesetet okoztam, leadnám a kék-sárga másolatát (Szerintem figyelj arra, hogy az eredeti megmaradjon. Korábban majdnem belefutottam ebbe a hibába; e-mailben elküldtem az eredeti kék-sárga szkennelt változatát a biztosítónak, majd szerettem volna kikérni a másolatát -pont nem volt nálam az eredeti-, de csak a másik fél adatait kitakarva adták oda személyiségi okokra hivatkozva. :D ). És légy szerintem résen, hogy a biztosítóhoz milyen kárigény bejelentés érkezik, a bejelentő szerint milyen kárt is okoztál, nehogy esetleg Rád akarjanak mindent verni.

    Egyébként kék-sárga baleseti bejelentőt könnyen tudsz szerezni, bármelyik biztosítóhoz (vagy biztosítással is foglalkozó bankhoz) betérve szoktak adni legalább 1-2 példányt. Mindenesetre ez csak a saját véleményem, saját károgó varjú stílusomra alapozva, ha jól rémlik Qru az, aki biztosabbat és többet tudhat a témában.

    (#57027) 8th: Jó tudni, azt hittem még nem próbálkozott senki sem ilyennel eddig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák