Új hozzászólás Aktív témák

  • mirr-murr65

    újonc

    Sziasztok!
    A saját káromon okulva, újabb csaló eladó kilétére szeretnék mindenkit figyelmeztetni. Az illető szerintem főleg vintage hifistákra vadászik. Engem jelen hó 11.-én húzott be egy Marantz Pm-6a erősítővel. Egy órával a megjelenés után rámozdultam. Túl jó ára volt. 55ezer. Gyanúsan olcsó, de gondoltam annyira nem ismert a példány, hátha emiatt benézte az árát. Ködbe is borította az agyam a szenvedélyem és rövid levélváltásban történő egyeztetés után, belementem az előre utalásba. Ennek a megtörténte után eltűnt még a fickó adatlapja is.
    A Goór Imre nevet adta meg az átutaláshoz és a 11773449-03006407 otp-s számlaszámot. Elérhetőségnek a 20/5999968-as telefonszámot, ami azóta is: A hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható -üzenettel fogad.
    Békés megye, Lőkösháza volt a hely amit megadott. A szöveg meg, hogy kipróbálás után helyszíni átvétellel. Hozzá szinte mellékesen, hogy a csomagküldés is szóba jöhet, de csak előre utalást követően.
    Aztán ahogy ma bogarásztam az internet bugyraiban, találtam a Marantzéhoz hasonló szöveggel egy másik Békés megyei, már szintén két napja lejárt hirdetést egy Accuphase E-301 erősítőről, szintén nagyon olcsón, vagyis már túlontúl olcsón, 50-ért, ami még behúzásnak is durva. Szerintem ugyanaz az ürge áll mögötte. A módszere meg az lehet, hogy meghirdet valami viszonylag ritka holmit, jó áron, jó messze vidéken, azzal a szöveggel, hogy személyes átvétellel vagy esetleg postázva, de akkor... - gondolja oda úgyse utazik el érte senki, de előtte a kipróbálás meg a személyes átvétel szöveggel bizalmat kelt
    Írtam a Jófogásnak, az jött vissza, hogy a megadott adatok alapján nem tudják beazonosítani az eladót. De feljelentés után mindenben a rendelkezésére állnak a rendőrségnek.
    Tehát, figyeljetek rá, nehogy közületek is bedőljön még neki valaki.

Új hozzászólás Aktív témák