Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Korábban leírtam a sztorimat, sajnos eddig nincs siker, de leírom a folytatást is.
    Tehát ott tartunk, hogy feljelentettem online, be is hívtak a rendőrségre, ahol jegyzőkönyvezték a feljelentést. A rendőrség a feljelentés okán a srác számláján zárolta is a 28.500 forintot, a rendőrnő még mondta is, hogy ezt a pénzt ők visszaküldik nekem postán, hogy ne kelljen várnom rá.

    Eltelt 2 hónap, pénz nem érkezett, viszont kaptam egy levelet a rendőrségtől, miszerint meghallgatták a számla tulajdonosát, aki azt nyilatkozta, hogy a barátnője adta fel a csomagokat (4 darabot), és valószínű egyik dobozba 2 csomagot tett, persze amit nekem kellett volna feladnia...teljesen hihető a sztori. Megadtak még nekem 4 db FoxPost csomagszámot, de egyszer azt írják feladta nekem is a csomagot, utána meg azt, hogy nekem nem adta fel, hanem belerakta "véletlenül" egy másik címzett dobozába.

    Mondtam a rendőrnőnek, ugye ezt a kamu dumát maga sem hiszi el?! Frissen regisztrált a srác, 4 terméket hirdetett, amit "el is adott" napokon belül, majd hogyan hogyanse, az én csomagomat elkeverik. Az üzenetekre nem reagál, a fiókját törli. Ez nem elég indok...

    Az a vicc az egészben, hogy a rendőrség részéről ennyi elég, ők lezárták az ügyet, mivel - most figyeljetek! - nem a gyanúsított követte el a szabálysértést, hanem a barátnője.

    A vége a szokásos szöveg, forduljak a bírósághoz, bla bla.

    A legbosszantóbb, hogy ebben az országban még mindig az a legfontosabb, hogy az autó hátsó ablakai le vannak-e sötétítve, meg hogy piros vagy fekete színű rugó van-e alatta...de ha egy tróger átver valakit, azt egyszerűen lepasszolják. Ezért kár fenntartani a rendőrséget...nem is csodálkozom rajta, hogy a megítélésük is nagyon negatív!

    Én elengedtem a dolgot, de ilyen elven ha mást is átver ez a gyerek, ugyanúgy kimagyarázza egy ilyen sztorival. Nevetséges.

    Ettől függetlenül jelentsétek fel, ha valaki átvert benneteket, talán több feljelentésre rámozdulnak ezek a szerencsétlenek.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák