Új hozzászólás Aktív témák

  • salieri29

    csendes tag

    Különösebben nem követem , beállítottam a jófogáson ezt : "3 új hirdetés jelent meg, ami megfelel a pro néven mentett keresésednek"
    azóta mindig értesít a kedves jófogás , mindíg ugyanaz , friss reg , ugyanaz a termék , jó ár .
    nem fiatal , nagyon meggyőző kulturált hang , még a rendőrségről amikor felhívta a nyomozó azt is elaltatta 25 másodperc alatt (gondolom utána tiltja a számot , hogy többet ne kelljen felvenni ) .......
    Mindíg ragaszkodik adásvételihez , de ha valami nem úgy megy ahogy szeretné , akkor sértődik hárit azonnal , de látjátok , kb 1 napig hirdet , közben minimum 15 balekot talál (szerintem többet nem képes összekordinálni , igy utóleg sokat hibázott ) akivel rábeszélteti magát (mondom nagyon profi ) hogy utaljál neki és azonnal csakis DPD-vel küldi .....na , ez van , havonta 1 napot dolgozik bezsebel kb 1.5 - 2 millót ,(a bankok persze őt védik ezerrel ) próbáltam az elején ezt azt én is , de lehet hirdet VGA-at is hébe hóba :) , és nem tudják elkapni . volt olyan gondolatom , olyan lehet mint egy nyugdíjas nyomozó vagy rendör pl , nagyon ismeri a dolgok menetét , lehetetlen elkapni . ha én tudnám hogy ki , mint Ti ott alul , megkeresném 1x az biztos . kicsi ez az ország . de mint később kiderült semmit sem tudunk róla . minden hazugság . amúgy csak azért irom le ezeket , hátha valaki tanul belőle .....ha már ilyen hülye voltam .
    Pl .ki gondolná azt , hogy a szemétláda bank , még a nevet se nézi , beirhatod a sajátodat is , csak a számlaszámot és már suhan is az átutalás , ennyit a biztonságról .....leveszi a jattot és boldogság van .

Új hozzászólás Aktív témák