Új hozzászólás Aktív témák

  • salieri29

    csendes tag

    válasz salieri29 #290 üzenetére

    3 x már nekem is volt hogy utánvétet nem vettek át kb 13 év alatt , nem esett jól ,de ennyit akkor sem buktam ......3 x 3000 ft kb , de ha valaki tőlem utánvéttel kéri úgy küldöm , de még feladás előtt felhivom , hogy tuti e . általában bejön .
    viszont én egy kisvárosban élek , itt ismerik egymást az emberek a postán sok gyerekkori barátom van aki szintén megérti ezt a helyzetet , nálunk ez ugy megy , hogy előtte kibontom , ha nem ok , előtte ugyanúgy vissza ragasztom , és a címzett nem vette át . a nevét sose adnám ki , de szerintem korrekt a srác nagyon . a bünöző meg mehet ahová akar .......így kéne mindenütt amúgy az a véleményem . nem volna annyi átverés !

    de egyébként utánvétnél csak a GLS vizsgázott le előttem . beszakadva jött a csomag , jegyzőköny , átvettem , a kijelző megsérült - kicsit hosszu volt de a lényeg sose fizettek .
    ha átvettem elbuktam , ezt is soha többé , ha sérült ? vigyék vissza mert akkor még a feladó tulajdona , oldják meg ! nem érdekel mit makog a futár , persze a jatt az jó , meg kell.

Új hozzászólás Aktív témák