Új hozzászólás Aktív témák

  • strogov

    senior tag

    válasz mepet #34 üzenetére

    "Mifele kontextus, vagy, hogy jon ez ide?"

    A gore tartalom önmagában öncélú. A hír gore képanyag nélkül is hír. Viszont Kontextus nélkül semmi értelme. Ki, mikor, milyen okból, hol, stb. Azon kívül, hogy te állítod, hogy saját családod ki tudja, hogy ez így van-e? Tudod hány pedofil csoport álcázza magát nyaralási képeknek? "Itt a kislányom a jachtomon napozik". De ha saját családod akkor sem tehetsz fel bűncselekményről, pláne háborús bűnről videot. Még hadifoglyokat is tilos videozni nemhogy áldozatokról posztolni. Ha megerőszakolod a gyereked akkor azt is kiteheted szerinted, mert a szerzői jogok nálad vannak, te vagy az egyik résztvevő, a másiknak meg te vagy a törvényes képviselője? Nonszensz.

    Ezen kivül lehet félreveztő. pl. direkt zártad be a családot egy katonai célpontba, hogy felvehesd ahogy lemészárolják őket. De az is lehet, hogy tegnap te mészároltál, és most mentek megbosszulni, de te elbújtál, hogy a családod írtsák ki. Vagy nem is történt semmi, az egész csak eljátszott. Mindegyikre számtalan példa van.
    Ezért ezeket az eseteket hatóságnak kell kivizsgálnia, és az ilyen videoknak semmi keresnivalójuk a közösségi médiában. Később is legfeljebb dokumentum filmben, kommentárral.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák