Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fegeg

    csendes tag

    Sziasztok!

    A következőben kérném a segítségeteket:
    Teamviewer segítségével csatlakozok egy Windows 7 rendszerű géphez, tökéletesen működik, ha a gépre monitor van kötve. (nem kell hogy a monitor áram alatt legyen, csak a monitor kábel csatlakozzon a videókártya DVI foglalatához.

    A problémám, hogy ha a monitor kábele nincs csatlakoztatva a videókártyához, a távvezérelt gép üres (fekete) képernyőt eredményez csatlakozáskor. Próbáltam másik alkalmazással is (RealVNC) , sajnos ugyanezt a problémát eredményezi.

    A Windows betöltődik. Ha a monitort ismételten rádkötöm, akkor távvezérelt CTRL+ALT+DEL megnyomása után a kép ismét visszajön, tökéletesen használható a távvezérelt gép.

    Ha újraindítás után a távvezérelt gépen betöltődik az operációs rendszer mialatt a monitor csatlakoztatva van, majd a monitort lehúzom a gépről, s ezután csatlakozok rá, akkor szintén működik a távvezérlés, s van kép.
    Nem tudom, hogy mi lehet a gond, egy másik gépnél, ahol persze más alaplap, videókártya van, tökéletesen működik a távvezérlés monitor nélkül.

    A mostani gépben egy Gigabyte GA 970a d3 alaplap van, próbáltam esetleg energiagazdálkodási gondok után nézni, de nem jártam sikerrel. A videókártya egy Radeon 7770.

    Tud valaki segíteni?

    Köszönöm,

    Üdv. Fegeg

Új hozzászólás Aktív témák