Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz phranxinatra #82413 üzenetére

    Ja. Biztos így van. Bár tény, hogy én nem egy órától leszek egyedi. Ezek csak külsőségek. Egy hétköznapi "szürke" embert biztos feldob, ha a külsőségek terén az egyediségre törekszik, jelen esetben az órákban, de ezzel csak kompenzál.
    Én csak egyszerűen egy jó órát akarok, az egyediség külsőségek nélkül is megvan. Az hogy "12 egy tucat" automata chrono, nem igazán érdekel, ha pontos lesz, és megbízható.
    Azzal is tisztában vagyok, hogy valakinek ez a hobbija, és akkor más szemmel tekint ezekre, de a legtöbb ember csak egy hozzá illő szép órát szeretne. Biztos egyedibbek amiket ti ajánlottatok, de nem tetszenek. Én egyébként úgy látom, azok jobban "12 egy tucat" automaták, mert lehet ETA 1.000.000 is benne, ha vizuálisan számomra "szürke" akkor mit sem ér.
    Továbbá azt sem értem, miért az a jó, ami másnak tetszik, és miért kell fikázni ami nekem. Nem belső szerkezetre gondolok, hanem a külsőre. Én tiszteletben tartom, más választását, ha neki az tetszik, de ettől még nem veszem meg azt amit ajánl, azért mert neki az tetszik.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák