Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    válasz Veron #243393 üzenetére

    "Kell az önigazolás az óravásárláshoz."

    Igen, jó, fekete öves vagyok benne. :P Amúgy is jön az atomháború, mire vársz... Meg vedd meg, ami tetszik, hogy le legyen tudva az órás téma és hogy ezáltal sokkal több időd maradjon más fontos dologra. Illetve ki tudja mikor jön egy újabb, nagyobb mortalitással bíró pandémia... De azért is vettem meg, ezt a Casiot, mert "nem rég" volt a fukusimai atomerőmű katasztrófa, gondoltam támogatom a japán gazdaságot az óra vásárlásával. :D

    #243388 csabulaxi
    Eléggé piszkálja az igazságérzetemet nagyon sok minden idehaza, és olykor hangot kell adnom neki, hogy ne robbanjak fel. :) Nyilván nem biztos, hogy a legjobb topik ez erre, de annyira szerintem nem toltam túl.

    #243394 5-ös kezelő
    Ne általánosítsunk azért. :) De az biztos, hogy a társadalom egy igen jelentős részére igaz. De ez vélhetően még az előző rendszerből maradt meg, mindenki úgy boldogul, ügyeskedik, érvényesül, ahogy tud. Szolidaritás, empátia, jóindulat, önzetlen segítőszándék eléggé a béka segge alatt van idehaza. Azon is elképedek, hogy csomóan az oroszok pártját fogják, relativizálnak, ami muris 56 után... Bő 30 éve még nagy örömujjongás volt, hogy elhúztak innen az oroszok, most meg... Befejeztem! :)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

Új hozzászólás Aktív témák