Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz g0n21 #226985 üzenetére

    Természetesen neked is igazad van 100%-ban
    Ugye... kinek a pap, kinek a papné.... esetleg a lánya :)

    A régi szép időkben nagyapám azt mondta:" kisfiam, ami jó termék, annak nem kell reklám. Azt úgy is viszik mint a cukrot".

    Sajnos a mai világban reklám, marketing és egyéb feleslegesen óriási összegeket felemésztő HR, PR, RM, FiszFASZ nélkül nem lehet piacot szerezni (kivéve RoleX :D ) sem az óraiparban, sem bármilyen iparban.

    A Chr. Ward ezt a fajta marketinget és értékesítési struktúrát választotta. Van ennél sokkal rosszabb struktúra is (pl. RoleX ;] ). Várólistára nem lenne elég on-line feliratkozni? Minek a butique fenntartása ha nincs benne szinte semmi? Valaki így teremt hipeot, valaki meg amúgy. Ez a XXI század kereskedelmi modellje.

    Ami engem inkább bosszant azaz, hogy nem lehet élőben megtapizni, felpróbálni az órákat. Igaz 60 napig vissza küldheted, na de ha akkor jössz rá, hogy nem tetszik, mikor már nem a másikat vetted, mert képek alapján nem tudtad eldönteni, akkor az szívás.

    Le is írtam, hogy 1et akción a másikat pedig másodkézből vettem. És igen, előrendeltem egyet teljes áron, amit a kovid miatt lemondtam. Bánom is, de az volt akkor a racionális döntés.

    Peace :R

    Más téma, arra nem reagáltál, pedig nagyon vártam:
    A GS Spring Drive szerinted inkább mechanikus werk vagy inkább quartz?

    [ Szerkesztve ]

    "there are more jacks then one at the fair..."

Új hozzászólás Aktív témák