Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz fagyalllo #219415 üzenetére

    Mi több ők maguk akarják legyártani/oroszlánrészt kivenni a gyártásból.
    És közben búgócsigaként rekednek meg egyfajta növekedési tehetetlenségben.
    Nem tudnak elég órát gyártani ahhoz, hogy -> keressenek elég pénzt -> amiből felvesznek embereket -> akik még több órát tudnak összerakni/marketingelni/eladni/papírmunkázni/dobozolni/postazni/fejleszteni, -> amiből még több pénzt keresnek -> és még több lehetőségük lesz az alaposabb munkára.

    Engem a nyolcas Miyota bosszant nagyon, némelyikben volt 9-es, de a verdikt az lett, hogy a vásárlók többségének elég annyi, hogy kvarc, vagy automata, a részletek nem érdeklik, akkor meg minek bele a 3x annyiba kerülő werk.
    Amit értek, de a geekek így kiestek. A Military ebből a szempontból közel áll a szívemhez....

    Néha nagyon bíztató amit csinálnak, néha elkeserítő. És tipikus fonoman tapogatózós tervezés, kb mint az alulszámolása a Breitling SOH'57 szivárványnak --->>Eddig két olyan protót is láttam náluk, ami nagyon-nagyon jó lett volna, ha gyártásba kerül.
    Ehhez képest, az egyik ha fent is van most az oldalon, -szerintem az nem az -, akkor nagyon rossz a kép róla, a másikról pedig semmi hír, pedig tavaly februárban fotóztam náluk.

    Kronometer.hu // nick: Gonzi // Cartier Santos 100 XL 1,8m // Cartier Ronde Croisiere 1,55m // Cartier Santos Dumont small ar-ac 1,7m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák