Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PrometheusX

    aktív tag

    válasz 5-ös kezelő #214733 üzenetére

    Sziasztok!

    Végignéztük a boltokat Debrecenben édesapámmal. Végül egy LCW-M170TD-7A-t rendeltünk a Time Centertől.

    Debrecenben nézelődtünk órák után. Az egyik megálló a Lézer Mix boltja volt, és ott tetszett meg neki az LCW-M170TD-1A típus. Nagy, olvasható a számlapja, titániumból készült a tokozása, zafír üveglapja van, elegáns a stílusa. Viszont ahogy te is írtad 5-ös kezelő, az ilyen óráknak kicsit nehezen olvasható a számlapja és elég drága volt helyben a boltban (96.990; vicces hogy a weboldalukon 10% akciót adnak amit nem említett az eladó hölgy a boltban :) ) ezért nem akarta még megrendelni. Úgyhogy megköszöntük a lehetőséget, és interneten megnéztük milyen lehetőségek vannak világos hátlappal.

    A Time Centernél volt ebből a típusból világos hátlappal az LCW-M170TD-7A, ami ráadásul akciós most a Time Centernél (96.990 helyett 72.800 ingyenes szállítással), úgyhogy meg is rendeltem tegnap este. :) A visszajelzés szerint elvileg 20.-ára ki is szállítják, így kellemes karácsonyi ajándék lesz neki.

    Ha megérkezik, akkor leírom a tapasztalatokat. Személy szerint majdnem rendeltem én is magamnak egyet, csak a mostani Seikommal meg vagyok elégedve, így nincs rá szükségem. :)

    Köszönöm a segítséget még egyszer!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák