Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lev Abalkin

    tag

    válasz Csari93 #200049 üzenetére

    Hát először is: ez egy műszer. Nagyon sok elegáns, kecses, "hosszúfülű" kronót látni, tetszenek is, de ez a Bulova pont a nem szokványos formája miatt üt akkorát.
    Selyemfényű, mattított tok, polírozott korona + gombok, csodálatosan funkcionális, monokróm számlap, bizonyos szögekből a zafír szinte láthatatlan.
    A bőrszíj - ahogy írtátok - elég kemény, de jól hajlik, körülöleli a csuklót, kényelmes érzés viselni, egyáltalán nem az a már cserélem is le fajta, amit vártam. Azért nagyon jól fog mutatni különböző bőrökön is. A tüskecsat egy darab drót, illik az órához.
    A stopper látványosan működik, a gombok határozott kattanással üzemelnek, a mutatók nullázáskor eddig mindig pontosan alaphelyzetbe álltak vissza.
    Kicsit féltem a méret miatt, de teljesen jónak érzem. (18,5 cm kerületű, viszonylag lapított csuklóm van, ehhez társul 202 cm és 107 kg. Szóval érdemesebb a neten távolabbról készült csuklófotókat keresni, mert a közeli képeken tényleg tepsinek hat. Optikailag csökkenti a méretét szerintem a számlap tokhoz képest kisebb mérete. A vastagsága sem vészes, szóval átlagos csuklón ez egy nem túl nagy, de hangsúlyos óra.
    A körítés meg igazi szobadísz. Valószínűleg nem fogom a szövetszíjat rátenni, de így kerek az egész.

    Itt van még egy teljesen felesleges, telefonnal készült közelkép is:

    [ Szerkesztve ]

    Új San Martin BB58 (SN0008G) - 50 e Ft-ért szerető gazdáját keresi...

Új hozzászólás Aktív témák