Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KelemenUhr

    aktív tag

    válasz Deskdiver #187032 üzenetére

    Nos, arra jutottam, hogy LLD. :K Minden más úgyis csak pótlék lenne és persze jó móka cserélgetni az órákat, de minek, ha van olyan, amire évek óta vágyom és tökéletesen passzolna hozzám és minden szempontból tökéletes lenne számomra. :)
    Jövőre valószínűleg elvégzem az orvosit, megkapom végre a diplomát, azt gondolom, hogy a diplomaosztó egy olyan jeles alkalom, amikor stílszerű lenne meglepnem magam valami maradandóval. Most még évről-évre volt annyi szabadidőm, hogy elutazgassam az összerakott pénzalapot, hát jövőre időm már nem lesz, így kárpótlásul előtérbe kerülhet az órázás. Illetve lehet, hogy a család is besegít egy kicsit a diplomaosztó alkalmából, esetleg gravíroztatjuk, ezt úgyis megtartom. :K
    A dátumos/dátum nélkül dilemma lesz majd napirenden, mert én szeretem és használom is a dátumot az óráimon, viszont az LLD egyértelműen szebb és autentikusabb nélküle. Aztán ahogy olvasom, nem olyan egyszerű dátum nélkülit találni, szóval lehet, hogy a kérdés magától megoldódik.

    A múltkori G.Gerlach projectet mondjuk sajnálom, hogy meghiúsult, esetleg addig is egy ilyen Navigator-t vagy a Hamilton Traveller GMT-t, vagy bármit ami tetszik és könnyen, minimális buktával továbbpasszolható a megfelelő pillanatban - szívesen kipróbálnék, majd látjuk, hogy hozza az élet.

    ...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.

Új hozzászólás Aktív témák