Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gipsztigris #179306 üzenetére

    Ezek a képek becsapósak is lehetnek... Ha óradobozban tartod az órát... csak 1-2 napot... aztán felveszed és rácsúszik az ing... és vagy a pulcsi és elmész moziba és akkor ott megakarod nézni, hogy hány óra van... mondjuk a Kémek hídja c. film közepén és nem látod, hogy hány óra van... Mert sok-sok óra óta, aká több mint 1 napja nem kapott fényt a mutató... és ekkor automatikusan előveszed a telefonod, hogy annak kijelzőjével világtsad meg a számlapot.... akkor rájössz, hogy egy vicc az egész... van egy drága és szép karkötőd ami nem mutatja az időt... :D
    Na így jártam én... és akkor vettem egy ilyet... a szíjat cseréltem, de így sem vagyok büszke rá... de mutatja az időt... Mindig!

    Valami Luminova vagy hasonló cucc is jó... Ezért jó a gyakorlati tapasztalat, hogy topiktársnak még hajnalban is világít, mert a fotót én is láttam néhány napja, de szinte biztos, hogy előtte "kapcsolták le a villanyt... "

    Nem értem a mai ledes nappali menetfény, ledes konyhapult megvilágítás, ledes billentyűzet világítás, ledes szgép ventilátor világítás, ledes autóküszöb világítás... na itt abbahagyom... Szóval nem értem, hogy ha egy órában van villany és több gomb is a sosem használt kronós bohóckodáshoz, akkor miért nem raknak bele 1-2 rejtett ledet? Miért nem akarjuk a sötétben is látni, hogy hány óra van..? Pontosan és mindig... minden körülmények között... hiszen ez egy óra!
    Válasz?

    Bocsánat a kirohanásért, de nekem ez killer-kritérium, hogy lássam egy órán, hogy hány óra van... mindig!
    ... és van ezért még egy timex-es indigló, meg egy festina, amin nem látni, hogy hány óra van, ha dobozból kivéve ing alatt hordva meg akarom nézni a sötétben az időt.... tehát csak egy vasdarab és hiába van benne villany.
    Annál a sötétben harmatgyenge Festina chrono-nál az álló másodperc mutatóba szerettem bele... aminek nálam filozófikus jelentése van. Az idő látszólag áll rajta, mert nem megy a mutató... :B :U

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák