Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz huszar90 #178040 üzenetére

    Keress rá squir leírására pontosan mi volt a gondja, lehet, hogy számodra mások a tekivel kapcsolatos elvárások.
    Egyébként melyik Mido lenne helyette?

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

  • squir

    aktív tag

    válasz huszar90 #178040 üzenetére

    Olyan hű de nagy katasztrófára nem kell gondolni, de engem zavart egy idő után.
    Kinetic Tuna (50. évfordulós modell): matt PVD bevonat, viszonylag hamar kopós (az SSC295P1-en a csillogó fekete bevonat több mint két éve tök jól bírja). Az indexeknél műanyag "tégelyekbe" van betöltve a lume, világít is nagyon, de látszott egy-két helyen a fröccsöntés nyoma, nem volt eldolgozva. A mutatók tövénél gyárilag volt kis festékhiány: elsőre nem is láttam, de aztán mindig odavonzotta a szemem
    Új Teknős (fekete-sárga/arany kivitel, acél szíjjal): egy-két indexnél volt ki elcsúszás (annyira nem vészes), a lünettán a lumepötty nem volt középen. A lünettának volt kis holtjátéka, illetve nem lehetett pontosan a 12-höz beállítani középre (kicsit jobbra-vagy balra el volt mozdulva). Az acél szíjat hagyjuk, azzal nagyon nem voltam kibékülve (szőrtépős csörgős, de ez más téma)
    Blue Lagoon limited Samurai: összességében gyönyörű, számlap és lünetta színei eszméletlenek. Azt írtam is róla, hogy a szögletesnek tűnő tok valójában, közelebbről megnézve "le van kerekítve", nincs egy határozott él. A tokfülek szálhúzottak, a tok oldala polírozott, azonban egy ívelt átmenet van köztük, nincs határozott elválasztás (ez leginkább az "olcsított" kivitelezés számlájára írható). A mutatók krómozása viszont csúnya volt: látszott szabad szemmel is ahol meg volt folyva a krómozás és volt rajta valami kosz is a művelet előtt, ami fekete pöttyként meg is maradt rajta több helyen. A szíja viszont sokkal jobb: nem tép a szőrt a kézről és kevésbé csörög.

    Összességében egyik sem olyan nagy katasztrófa és azt hittem, meg is tudok vele barátkozni. Egy idő után viszont mindenképpen zavart, így nem maradt egyik sem. (a méretükkel még megbarátkoztam, de így együtt már túl sok "kompromisszum" volt számomra)

    TOZ: itt a válasz. :( a tok és a szíj még annyira nem is érdekelt, de a mutatók már sok volt (nekem sem tűnt fel elsőre). Illetve még az közrejátszott számomra, hogy (bár brutál szép), de a számlap festése-lakkozása irgalmatlanul tud csillogni a fényben. Bizonyos szögben egyenesen vakító tud lenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák