Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz csabulaxi #164933 üzenetére

    Nem tudom tudod-e, hogy ERRE válaszoltam.
    Így nem tudom, hogy hogy jön ide az a 80%. A Festinán keresztül? Amikor szemléltetsz egy példát, akkor szerintem mindegy, hány nulla van a végén, az arányok ugyanazok.

    50 és 100e alatt is lehet találni ezekre példákat.
    Ott a Steinhart, vagy vintage Omegák, Longines-ok, Orient ray, vagy mako, netán egy mako USA, ha valaki talált már, vagy vintage seiko chronok.

    Nem fogom azt mondani, hogy sajnálomezvan, mert nem azért van sajnálom ez, mert "a posta költség lealkudása is jelentős előny vagy bukás az adok-veszekben", és nem félmillió fölöttiekről beszélünk, hanem azért, mert amikor vásárolt, még nem ismerte a piacot. Ötletet és támpontot próbálok adni, szerintem abból, hogy "sajnálomezvan", senki nem fog tanulni, cserébe igazságtalannak látja a világot, és mindenki mást egy lehúzós köcsögnek...

    Pont, mint Ági, aki szeretne 650-et a '95-ös Constellation-ért.
    És nem fogja megérteni, hogy esélytelen.

    Vagy legutóbb az Ingersoll-os srác, aki büszke volt rá, hogy 400EUR volt, majd szembesült vele, hogy van 40EUR-ért is... Az, hogy értékálló dolgot veszel-e, nem -csak- attól függ, hogy mennyibe kerül.

    Speedmasternél a linkelt Omega árlistából indultam ki. Ami viszont abszolút eltér a speedys grafikonodtól.

    (#164934) WiZARD
    Köszi, én csak Chronoról találtam, és ott más volt az ár.
    De így látszik szépen, hogy a 2531.80 SMP is megéri az árát, hogy már nyaldossa a 2000-et.

    [ Szerkesztve ]

    Kronometer.hu // nick: Gonzi // Cartier Santos 100 XL 1,8m // Cartier Ronde Croisiere 1,55m // Cartier Santos Dumont small ar-ac 1,7m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák