Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nickgrab

    újonc

    válasz g0n21 #151037 üzenetére

    Köszi. Bár nem vagyok magas (sőt), 19 cm-es csuklóm van, 6 cm széles. A 41-42 mm-es SNZF17 nem tűnik rajta túlzottnak, inkább kicsivel nagyobbat szeretnék. (Ez amúgy érv volt a Rolex ellen, de a 116610-es a széles lugok miatt állítólag érzésre nagyobbnak tűnik.)
    Mindkettő eladható, igen, de a Certina arányaiban nagyobb veszteséggel. Majdnem Steinhart árba esik le. Ezért merült föl bennem, hogy esetleg lehet valami rejtett tulajdonsága (nagyon tükröződik, túl nagy, túl csillogó, pontatlan, akármi), amit csak idővel tapasztal meg a tulajdonos. Ezt nem akartam az eladótól megkérdezni, mert ő úgyis azt mondta volna, hogy nincs ilyen. De ha te is, ti is azt mondjátok, hogy valóban nincs, akkor nekem megfelel. Néztem itt is, a WUS-on is, sehol nem voltak róla rossz vélemények, mégis csak tizedébe kerül egy Subnak.
    De ha csak annyi a hibája, hogy nem Rolex, azt a megtakarított kétmillióért cserébe azért elviselem :D Én nem a Barcelona vagyok, hanem a Stoke City; nem tudnék kihasználni egy Messit :))
    Btw. Itt a fórumon korábban leíródott, hogy létezik egy fórumtárs, talán young78, aki kompetens beszerezni egy Certinát. De őt magát nem látom. Aktuális ez még, vagy hol tudnám elérni?

Új hozzászólás Aktív témák