Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    válasz #94999 üzenetére

    Van Hamiltonom ETA 2824-2-vel szerelve. Az napi 3-4 sec sietést produkál. Bár ritkán hordom folyamatosan így pl olyan nem volt még hogy 1 hétig ment volna folyamatában :)
    A másik (megvétel óta folyamatosan hordott) órámban Miyota 9015-ös ketyeg. Ő pontosan 5 sec-t siet naponta. Éjjel kb 8 órát fekszik a hátlapon, a többit karon tölti... zuhanyzásnál , úszásnál, edzésnél.

    Ezekkel az értékekkel én elégedett vagyok. Ma pl dátumot állítottam és kihúzva hagytam a koronát 15 másodperce- így beállt a pontos időre. Ennyi belefért.

    (#95002) Pé : Köszönöm. Igazából ha a többi fotómnál az igényességre törekszem (mert ezt várják el) akkor ezeket is megcsinálom "rendesen". Lehetne sokkal jobban és szebben, de arra meg nem telik az időmből.
    Technikailag nem egy nagy durranás ám lefotózni egy órát. Mármint stúdióban. Adott két lágy fényformáló- akkor már csak a helyzetét kell kitalálni- ami jól bevált sablonok alapján pillanatok alatt megvan. Aki ismeri a vakuit, tudja hogy milyen kulcsszámmal bírnak, így ha 1m-re teszed le akkor milyen rekeszhez milyen teljesítményt kell állítani. Vagy fogod a fénymérőt és az megmondja :) Nem egy nagy ördöngősség. Ez nem egy 4-5 lámpás modellfotó, 30 perces retussal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák