Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    Hi,

    Múlt héten megjött a 7680-1-em, de nem kezdődött túl fényesen a kapcsolatunk.

    Nagyon alaposan áttanulmányoztam a számlapot, pontosabban gyönyörködtem benne és akkor tűnt fel, h a bal oldali segédszámlapon, - az-az a stopperen a vékony fekete mutató vége (másodperc számláló) olyan szinten eláll, "felkunkorodik" az alatta lévő percszámláló mutatóhoz képest, h folyamatosan csak arra koncentráltam, bántotta a szemem akárhányszor ránéztem szemből is kiszúrtam, oldalról meg pláne, nem bírtam magammal.

    Azt nem írtam korábban, h OLX-en vettem, 60-ért. :) Szerintem ennyiért ajándék volt, főleg h új, magyar beszerzés, 2 év garis, full dobozos.

    Noh több sem kellett, még aznap ahogy megkaptam felhívtam a szolnoki Szapáry Ékszerházat (itt vették), h ez így nekem nem faxa és szeretnék egy cserét, mivel új óráról beszélünk... rendesek voltak, mondták h juttassam el és megnézik.
    Hívott a szervizes másnap, próbált meggyőzni, h ez ilyen.. a használatot nem befolyásolja, tesztelték, tökéletesen mér a stopper. Vázoltam neki, h elismerem, nem egy Tag Heuer, de 100.000ft-os óra és egyértelműen látszik még telefonos fényképen is, h a két mutató nem párhuzamosan fut, a fekete eláll. Mondtam neki, h ez nekem nem felel meg, küldje el akkor az importőrnek. Elküldték, majd pár nap múlva hívott, h kicserélték, ma meg is kaptam.

    Mennyire furcsa, a kicserélt darabon tökéletesen áll mindkét mutató, fedik egymást alap helyzetükben, ez még a telefonos fotókon is tökéletesen látszik.

    Úgyhogy végül dűlőre jutottunk, kaptam egy másikat, de ha nem határozott az ember, könnyen bedarálják.

    ui. Majd valamikor lövök róla dSLR-rel is képeket, imádom, gyönyörű.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák