Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz young78 #83181 üzenetére

    yodamastah-t jól ismerem, sokat motoroztunk együtt, igazán jó élményekben volt részünk, ő lenne az utolsó a fórumról, akitől bármit is rossz néven vennék. ;)

    Mindenki:

    Sajnos hiába állt össze a pénz, várnom kell, mert semmi sincs raktáron. Ha nem a T Touch-ot választom, a Couturier, DS Podium-ra 1-2 hónapot kellene várnom. Talán a T Touch Expert Január elején nálam lesz. Bízom benne. Addig nézelődök, de kétlem, hogy jobbat találnék, ha eddig nem ment.
    Még a solar verziót megrágom, de az a gond, nem tudom hogy a Tissot technológiája van e olyan stabil és tartós, mint a Casio Tough Solar. Kétségkívül az Expert Solar inverzes nagyobb területű számlapja tetszik a legjobban, robosztus, és dizájnban nálam mindent visz. Kérdés a hőmérő, kell e vagy sem, és használható e a mindennapokban. Mert ha nem, akkor tökön szúrom magam, hogy ezért nem lett Solar. :)

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák