Új hozzászólás Aktív témák

  • entropy

    tag

    Na eljöttem a börzéről. Kevert érzéseim vannak...
    Nagy élmény volt, érdekes emberek voltak kint: az öreg órásbácsitól a jól öltözött, elegáns kereskedőn át (vintage watches) a "nem szabad fényképezni az óráimat és nem leszek se kedves, se segítőkész" eladóig minden. És persze mackónadrágos, sportcipős eladó is volt, akitől sosem mernék "nemkézihúzós" IWC-t, vagy breitlinget venni. Ilyeneket árult.
    Ja, és volt egy falusi búcsús fazonra emlékeztető cigány árus is, aki miután nem akartam megvenni a poljot óráját 25-ért elkezdte mutogatni a gyűrűket, karkötőket és egy rózsaszín trabant (!!!) matchboxot is... Lényeg, hogy mindenképp rám akart tukmálni valamit. Miután nem sikerült és mentem volna tovább még megkérdezte gyorsan, hogy gázpisztoly nem-e érdekel :DD Vicces volt.

    Órában volt minden, ami létezik... Csak okosórát nem láttam nagyjából. Természetesen mechanikusból volt a legtöbb, főleg régifajták (Dzsanának mennyország :) ).
    Volt egy nagyon szép 60-as években gyártott Real Madridos óra is egyébként NOS állapotban, bár nem néztem meg olyan tüzetesen és nem is vagyok profi, szóval akár egy felújított is lehet. Mindenesetre 26 ezerért árulták és biztos lehetett volna alkudni...

    Nálam a pálmát egy IWC vitte (beépítés), amin gyönyörű, barna bivalybőr szíj volt (az ára egyébként 280k forint, de ebből is biztos lehetett volna alkudni):
    IWC zsebóra szerkezet van benne egyébként.

    Vannak még képeim, de sajnos csak telefonos és tudom, hogy néhányan allergiásak itt a rossz minőségű képekre :)

Új hozzászólás Aktív témák