Új hozzászólás Aktív témák

  • donpe

    aktív tag

    válasz donpe #66822 üzenetére

    Köszi a sok gratulációt! Tényleg nagyon örülök neki. Én valahogy abszolút "búvárfan" vagyok, ami egy sorszámozott katonai Wostokkal kezdődött, amit egy grúz légideszantostól kaptam gyerekként. :) Mai napig megvan, működik, még a felhúzós szerkezetű (van későbbi nem sorszámozott autómatám is).

    Ami búvárból nagy szerelem az SKX007-es Seiko. Számomra az "igazi" búvár. Holnap majd lövök egy-két fotót a sajátomról. Ez a Fortis egy kompromisszumos megoldás. :) Igazából a vágyott Fortis a B-42 Official Cosmonauts Chronograph (638.10.11). Mindenesetre egy nap után azt kell, hogy mondjam, hogy szép, kényelmes, pontos és baromira jó a bevonatos üvege. Tényleg olyan, mintha nem lenne.

    Szíj-ra visszatérve. Most Hirsch Heavy Calf van rajta, van más órámhoz Hirsch Carbon (ez egy baromi tartós szíj), viszont erre én mindenképp fémet szeretnék. Valahogy a mesh típusú szíjak tetszenek is meg nem is, kicsit "csicsásnak" tartom őket, bár lehet, hogy azért, mert még nem hordtam soha olyat. A gyári szíjak horror árban mennek, tehát valami kompromisszumos megoldást keresnék. Tehát keresnék hozzá illő minőségi fém szíjat (lehetőleg tömört), de kb 30-40e Ft-ig. Ha valakinek van valami bevált márkája, akkor ne tartsa magában az infót. KÖSZI!

Új hozzászólás Aktív témák