Új hozzászólás Aktív témák

  • driv4r

    tag

    válasz Voltam #269986 üzenetére

    Szerintem ez az Edox fájdalmasan túlárazott darab, legalábbis az én személyes óra hobbista szempontomból. Japán márkák vagy microbrandek kevesebb pénzért, jellemzően a 400-1000 EUR sávban sokkal több értéket adnak. De azt is készséggel elfogadom, hogy svájcit szeretnél, mechanikusat és búvár(szerű) fazont. Továbbá felhívom a figyelmed, ehhez az Edox-hoz azért csukló is kell, 44mm átmérő, 51mm magasság, és kirívó, 15,6 millis vastagság. De ha ez tetszik, nyugodtan vedd meg, csak nekem elég rossz érzés látni az ár-érték aránytalanságokat.

    Alábbiakban pár link lehetséges további javaslatokra, egyelőre egy hazai forrást néztem, a Babóst. Én magamnak a titán Certinát venném [link], vagy a Doxa Sub 200 sorozatból valamelyiket [link]. De ez innentől abszolút ízlésbéli dolog. Neten, pl. Chrono24, olcsóbban is be lehet szerezni az új órát, de megértem, ha a garancia és ügyintézés miatt inkább egy hazai boltot preferálnál.

    [link] [link] [link] [link] [link] [link]

    Ha esetleg szánsz még rá egy kis időt átgondolni, alábbiakban két cikk, annyit írtam csak be a keresőbe 'divers under 1500'. Vegyes eredmények lesznek benne, pl. lesz nem svájci is, meg kvarc is, de van köztük elég sok, órás körökben általában jónak tartott, megbecsült darab.

    [link] [link]

Új hozzászólás Aktív témák