Új hozzászólás Aktív témák

  • |AP|

    veterán

    két egymástól független kérdésem lenne, de inkább letudom egy hozzászólásban :)

    1. Timestore-os garitól mennyire kell tartani? Azt tudom, hogy nincs hivatalos márkaszervízbe szóló, hanem hozzájuk kell visszaküldeni, de azért remélem korrektek, ha adódna valami.
    Nagyon szerettem volna egy Seiko SRPE61K-t, de már sehol nem lehet kapni, náluk viszont valami csoda folytán feltűnt valamelyik nap 3db.
    Gyorsan be is rendeltem egyet és ma meg is jött. Furcsa, hogy nem olyan dobozban érkezett, mint kellett volna, hanem valami teljesen másban (de legalább Seiko :) ). A dobozban semmi kiskönyv, garikártya vagy hasonló. Bár tudom, hogy ha lett is volna benne, azt nem töltik ki.
    Nem nagyon szeretnék ezen fennakadni, mert maga az óra makulátlannak tűnik, még a fólia is rajta van a hátoldalán. Nameg ha visszaküldeném, akkor már tuti nem tudnám máshonnan beszerezni ezt a típust. Szóval alapvetően minden oké, de kicsit furcsa ez a csomagolás.

    2. a CNS oldalon fellelhető NATO szíjak közül melyek azok a típusok, amik a puhább, hajlékonyabb félék? Szeretem a NATO szíjakat, de a túl merev/kemény anyagúak kényelmetlenek nekem. Ha jól látom a Premium vagy a Deluxe család való nekem. Jól látom?

    Köszi előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák