Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Memmaao #266890 üzenetére

    Hú, de jó lenne nekem is minden nap tolni valamit, rám férbe bőven. Viszont általában örülök, ha esténként eljutok odáig, hogy a két törpe alszik és letudtam minden melót a főállásban és a kis egyéni vállalkozásban is. Az már egy jó nap sajnos. :B (És akkor még rajzolni is kéne, ha marad agyam. :D)

    Tudom nem okosóra topik, de ha már megemlítettük: Garmin dolgain egyébként nem igazodom el, de azt érzem, hogy valószínűleg azt kéne venni Samsung helyett a következő okos kütyünek, bár a Samu féle vérnyomás mérés is vonzó (tudom, nem orvosi, stb. de napi szinten hasznos lenne az eltérések mutatásához). Ha alapvetően koca edzésre kell (úszás, súlyzózás, kerékpár, esetleg ~TRX) és inkább ilyen egészség megörző/figyelő vagy ezzel kapcsolatos figyelmeztetésekhez kellene (alvás figyelés?), akkor pl. asszonykának jó lehet egy vivomove? Ugyanez férfiben esetleg van bandben? Vagy ha kell ilyen funkció, akkor Instinct 2 től fölfelé kéne nézelődni?

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák