Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz rbalint88 #266440 üzenetére

    Köszi, már gyógyul. Én alapból olyan vagyok, hogy pl. akkor is válságstábot hívok össze a családban, ha az x390-es melós laptopomon lesz egy karc. :DDD A Twingo-s eset után pár hétig nem aludtam túl sokat, meg a mai napig bevillan a dolog és olyankor baromi mérges vagyok magamra, pedig már jó régen történt. Faramuci helyzet volt, én pont sávot váltottam abba, ahol 3 autóval előrébb satuztak, mire megláttam a kamion mögül már késő volt. De az én hibám volt, túl közel voltam a kamion mögött a sávváltáskor, viszont pl. a dashcam felvételét soha nem néztem meg.

    És óráknál pont emiatt tartok a K1/ Hardlex / ásványi üveg óráktól, főleg, ha domború és nincs lünetta. Mármint nem azért mert olyan sűrűn balesetezek - bár nyáron a cégest tette arrébb egy sávval egy nyeges :DDD -, hanem mert tartok a karcoktól.

    A kinézett Zeppelin órák mérete is kérdéses, stílusban abszolút bejön pár darab, de jellemzően 44 mm-nél nem nagyobbak. Mondjuk képeken nagyobbnak tűnik a vékony vagy nem létező lünetta miatt. Tervezek bemenni egy órás boltba felpróbálni, pl: ez a solaros is jópofa, csak hát mégse mechanikus - bár lehet ez a mecha dolog számomra inkább túl van értékelve, mint anno a MILC vs DSLR dolog -. Szóval szolár órából ez is egy szép darab:

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák