Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz tboldi #266428 üzenetére

    Köszi, tudtam, hogy segítesz. ;]

    Memmaao: Hát, van sokféle. :D G-shocktól kezdve (ebből a Casioak tetszik, de az szerintem pici lenne), illetve van pár zeppelin óra is, azokra is rákattantam, csak még nem jutottam el odáig, hogy felpróbáljam őket. Nyilván a zafíros, chronos - nem mintha kéne a funkció, csak szép -, automata kereten felül van, nem akarnék 800k-t kifizetni egy óráért, meg utána vagyonokért szervizeltetni őket. Ezek sajna már nem kaphatóak (és quartz + K1, de legalább olcsó): [link] , [link] , ez az utódja még néhány helyen talán: [link]. De szigorúan elegáns órának pl: [ilyesmi] vagy [link] .

    Jelenleg megjelenés óta használom a gen1 galaxy watch mellett, pl. a pulzusmérés hiányozna, arra lehet kell majd valami band offhandre. Mellette van egy nagyon régen ajándékba kapott Timex compass t2p287, meg egy örökölt IWC military, ami kb. játékórának tűnik a kezemen, olyan pici. De jó lenne mondjuk alkalmakra kategorizálni, pl alkalminak egy szimpla automata bőrszíjjal, napinak egy G-Shock, kicsit elegánsabnak akár egy kvarc chrono, stb.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák