Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag

    válasz dzsi23 #223626 üzenetére

    Megpróbálom megfogalmazni.

    Van mobil netem, havi 7gb., nagyjából 1 sem szokott elfogyni. Szóval nem azt sajnálom.
    Nem maga a reklám idegesít. Mondjuk mostanában a yt-on sem nagyon van 3-4 mp alatt reklám. Hiába van reklám blokkolóm (itt kikapcsolva) azért csak csurran cseppen, de nem ez a problémám.

    1, Lehet ide kerülni pc-ről.
    -Ott a kép rögtön látszik (ha nem csak külön linkelve van). Az agy mp tört része alatt feldolgozza az infót, rögtön látom, hogy rolex, orosz, pilóta vagy búvár, stb óra van a képen és eldöntöm, hogy jobban belemegyek vagy simán tovább görgetem.
    - simán kiírva a link szó még nem látszik, hogy videó e van alatta. Ráviszem a kurzort és ha látom, hogy yt videó én már görgetek is tovább. De van, hogy figyelmetlen vagyok és beugrok.

    2, Lehet mobilról:
    - Kép, itt írja a hogy kép található a link alatt. Általában megnyitom és ha nem tetszik már zárom is be. tehát megoldható lenne a videónál is hamar becsukom, de....
    - és hát van csak a link ami vagy-vagy.
    Rávisz a kíváncsiság és hát megvárja az ember legalább az óra képét lássa, mert lehet 30 hozzászólás lesz a témában. De reklám (nem ez a gond) után indul és sokszor egy india, paki fiú ezer foggal, hájgáj bejelentkezik és pofázik, bele kell ugratni és csak akkor derül ki mi is az.
    Oké most ide lett írva, hogy citizen, de ez eléggé kicsi infó. Bár megvallom, ha oda írja valaki, hogy SLAG-25M, akkor lehetek valami barkács áruházban is vagy a seiko diver szekciójában is. (a ref számot csak kitaláltam, ne keressétek.)
    Szóval az esetek nagy részében, de inkább nagyon -nagy részében nem nézem meg a videót, míg a fotót mindig.

    Úgy vagyok vele, mint az órákkal. Volt g-shock-om, ismerem a digit számokat is, de most már szemüveg kell az olvasáshoz, tehát ilyenkor, ha mennyi az idő, vegyek elő egy szemüveget és hát nekem kis idő míg dekódolom magamnak, hogy mennyi is az annyi. inkább eladtam.

    Analóg mutatókra meg még hunyorogva is ránézek és saccperkábé tudom mennyi az idő nagyjából.
    az meg más kérdés, hogy ennek ellenére ragaszkodom a rádiójel vezérelt mp pontossághoz. :DDD

    Szóval nekem kis idő spórolásól szólna, ami a mai rohanó világban nagy kincs. Sőt mire ezt legépeltem már három yt videón túl lennék. ;]
    Köszönöm.

    Egy ötlet, ha van itt oldal fejlesztő vagy valakinek ismerőse.
    Lehetne egy külön gomb a youtube-nak, mint a linknél és képnél. Akkor oda lehetne illeszteni a yt linket és itt az oldalon ezt úgy jelezné, mint a kép-nél vagy link-nél!

    [ Szerkesztve ]

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák