Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz ronin s8 #150272 üzenetére

    Ami miatt nem szimpatikus, hogy nincs benne kreativitás. Gyakorlatilag 1az1ben ETA. Olyan apró dolgokat módosítottak, mint hogy más a kövek színe, es máshogy néz ki a gatkerek foga. Bumm. Az alkatrészek több, mint 70%-a megegyezik az ETA werkek alkatreszeivel. Hogy csereszabatos-e, majd kiderül. Gyakorlatilag az ETA werkek piacról kihúzása dobta fel, es azon túl, hogy lemásolták az egyebkent nem véletlen elterjedt ETA werkeket, en személy szerint nem tudom többre tartani, mint egy kínai ETA klont. Tudom, nyilván jobb, véleményről beszélünk.
    Eleg sok helyen lehet olvasni arról, es magam is láttam több ilyen órát, amik eseteben gyakorlatilag nem lehetett rendesen beszabályozni, vagy rövid idő után visszaállt az eltérésre, nemrég láttam egy edoxot, ami 2,5-3 éves létére 170-et leng. A DJ-m ~7-15 év (nincs pontos adat de tol-ig) szerviz nélküliség után lengett ennyit, Fortis szintén.
    Nem egy 3 éves óra.

    Ettől meg felőlem bárki szeretheti, nem fogom utálni, csak megválaszoltam, hogy mi alapján nem rajongok érte.

    [ Szerkesztve ]

    Kronometer.hu // nick: Gonzi // Cartier Santos 100 XL 1,8m // Cartier Ronde Croisiere 1,55m // Cartier Santos Dumont small ar-ac 1,7m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák