Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Kimmuriel #141146 üzenetére

    Minek óra... kérdés nekem is feltették, pedig én még gyerekcipőben járok. Van benne tanulság, egy kezdő bosszúsága is. Azért kell óra, mert a Windows-os telefonról nemsokára váltok és a Glance Screen hiánya miatt kell egy időmérő, mert a többi telefon ezt nem... vagy nem úgy tudja... Továbbá a fodrászom óra szeretete rám is átragadt és már 2 hónapja olvasgatlak titeket... de ahogy írtam én még az út elején tartok.

    1., Túrázáshoz mindig volt egy aktuális Timex Expediton (indiglo világítás) illetve az egyéb okosságok is hasznosak, mint a jelenlegiben. Túrázás közben a telefon legtöbb esetben ki van kapcsolva, úgysincs térerő, de felesleges is elővenni és nézegetni egy kemény terepen. De egy Timex nagyon offtopik ide és értem is miért.

    2., Beleszerettem Festina szép Chrono-ba (16673/2). Az óra fan fodrászom és a jelen topik archiv' hozzászólásai is inkább a lebeszéltek róla, hiába szép és hiába a miyota óramű. A vele kapcsolatos kalandról inkább blogot írok, mert hosszú. A lényeg, hogy most van egy szép kék Hirsch Carbon szíjjal, passzol a szép kék ingjeimhez is, amit gyakran hordok. Divat óra, ruházati kiegészítő. De, mint órát bebuktam. Éppen az Ave Cézár-t néztük a párommal moziban, amikor megnéztem az időt az órámon. Illetve néztem volna a csicsás Festina órámon, de nem láttam. A vérnyomásom 180. Megvilágítottam a telefonommal... közben rájöttem, hogy ennyi erővel azon is megnézhettem volna, de hiába... már kezdek elvadulni a telefonos órától :)

    3. lépés. Rájöttem, hogy létezhet olyan óra tulajdonos, aki iphone-val világítja meg a drága minőségi óra számlapját a moziban, vagy egy sötét bárban, hogy lássa mennyi az idő. :C :R De én nem akarok ilyen lenni! Ezért kell egy kevésbé csicsás óra, ami a sötétben is mutatja az időt... mindig... hajnalban is. Ekkor lett a Casio Edifice 547-es Hirsch James szíjjal, békás, nyomógombos csattal. Így mutatja az időt a moziban, szórakozóhelyen stb... Nekem pl. ez volt fontos. Olvasgattam. A Casio mutatós kvarc órái... az órák samsung-jai, értve itt a TV-s és telefonos Samsungot. Minőségi tömegcikk mindenkinek. :) Nem is tartom sokra, annyira nem is tetszik a számlapja.

    4., Véletlenül láttam meg ezt, csak azért róla pár sort, mert korábban volt szó az óra ideális mérete vs. csukló kerülete. A bő 17-es csuklómon ez a nagy ház mégsem tűnt nagynak, mert nevetségesen kicsi volt a tok vastagsága. Olyan szépen feküdt fel a kézre, mintha velem született volna. Mintha eggyé váltam volna vele és vissza sem adnám. De nem vettem meg... és a szívem szakadt meg emiatt. De sajnos csak ideális körülmények közt mutatja az időt és nekem olyan kell amin mindig látom, hogy hány óra van.

    Így látja egy kezdő óra tulajdonos, hogy miért is kell óra... a telefon nem mutatja majd, ahogy eddig. De a sötétben is mindig látni akarom, ez alap. De legyen azért egy a túrázáshoz, egy a szép alkalmakhoz és egy a mindennapokhoz is. Most azon vagyok, hogy kell egy negyedik óra szép inghez, de világítson... vagy legalábbis mindig le lehessen olvasni róla az időt és a napot.... 50-80 eFt között... és ki tudja, hogy hol áll meg majd a vásárlás :)

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák