Új hozzászólás Aktív témák

  • fagyalllo

    őstag

    válasz SósPál #120161 üzenetére

    Nem lehet egyértelmű sorrendet felállítani a különböző szerkezetek között, ehhez kb. senkinek nincs elegendő átfogó tapasztalata, mindegyik valamennyire szubjektív lesz. Még egy több évtizede dolgozó órásnak se, mert neki is meg van az ilyen-olyan okokból kialakult ügyfélköre, ami meghatározza a hozzá került órákat is, nem rendelkezhet a teljes paletta minden egyes részéből elegendő mintával ilyen statisztikához.
    A japánoknál csak márkát említettél, pedig ott nagyon széles a kínálat, nem mindegy hogy 7S26-ról, vagy 8L36-ról beszélünk (vagy 7R11, de az már műtárgy, nem óra...). Másrészt náluk jóval rövidebb ideig használnak egy szerkezetet, míg a svájciak már 300 éve 2824-gyel hajtják a mutatókat.
    Egy alap három mutatós Etussal nem lőhetsz mellé, a hosszútávú terveid miatt az órájukat gyakran cserélgetők lehetőségeit beszűkítő "mennyiért tudom majd eladni?" kérdéssel se kell foglalkoznod, szabadon válogathatsz az ismeretlenebb márkák között is és lehet legfontosabb szempont a neked melyik tetszik legjobban, elszakadhatsz a steinhart-certinatissot-Használt Omega sortól.
    A növekvő árral a minőség egyre inkább háttérbe szorul olyan értelemben, hogy az adott óra nem lesz arányosan tartósabb, megbízhatóbb, hanem a márka presztízsét és működést nem befolyásoló jellemzőket kell busás luxusadóval megfizetni.
    Japánokkal itt kevés tapasztalata van az egybegyűlteknek, szinte csak az alsóbb kategóriák vannak képviseltetve, 6R15-ön túl mintha nem is lenne élet, pedig csak ott kezdődnek az igazán izgalmas dolgok.

    rádiótelefon javítás - drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj

Új hozzászólás Aktív témák