Új hozzászólás Aktív témák

  • #36268800

    törölt tag

    Sziasztok!

    A következő helyzet adódott: a kedvesem édesapja hosszú betegség után elhunyt :( , s örököltünk tőle egy Telenor-függő Lenovo A2010-a típusú okostelefont. (Valamiféle flottás csomagban kapta még anno.)

    Nekem pedig van egy Samsung Galaxy S3 i9300GT típusú, hálózatfüggetlen, nagyjából 3 éves mobilom. A korához képest nagyon szép állapotú, mindig képernyővédő fólia volt rajta, valamint egy elég kemény gumi tok, nincs megsérülve, egyedül a hátlapja koszolódott el, a gumi tok és a hátlap közé szorult szennyeződések végett. Az akksija használattól függően 1-3 napig is bírja akár.

    Arra gondoltam, hogy a Samsungot eladnám (ahogy néztem az árakat, 15-20.000 Forintot még ér) és a Lenovot használnám innentől még egy ideig. Ezzel kapcsolatban kérném a hozzáértők tanácsát - mivel én egy sima BlueMobile-os feltöltőkártyát használok -, hogy meg lehet-e oldani valahogyan ezt a dolgot?

    Tehát lehet-e valahogyan függetleníteni a Lenovo-t, ér-e annyit, amennyiért megcsinálják, vagy esetleg megveszi-e bárki ebben a formában, tehát van-e esély eladni egy Telenor-függő mobilt?

    Teljesen laikus vagyok a telefonokkal kapcsolatban, én csak telefonálásra, valamint a Google Calendar és a Google Notes használatára tartok okostelefont.

    Előre is köszönöm a válaszokat!
    Üdv,
    D.

  • twollah1976

    őstag

    válasz #36268800 #1 üzenetére

    Minden lehetseges amig be nem bizonyitjak az ellenkezojet.

    Ha hivatalosan akarod csinalni akkor bemesz a Telenorba es eloadod a vagyad, higy fuggetleniteni szeretned az adott mobilt.
    Mire ott megnezik, hogy van e tartozas a mobilon, stb, stb, stb, stb, talan csak ver, vizelet es szekletet nem kernek toled.
    Majd miutan ugy erzik, hogy az osszes eredmeny pozitiv, akor egy kelloen baratsagtalan osszeg fejeben fuggetlenitik a mobilt.

    Szaz szonak is egy a vege, en nem szivnek es aldoznak ra ennyit.

    Add el amennyiert tudod es gondolj arra, hogy talalt penz amit kaptal a mobilert.

    U.i.: van a fuggetlenitesnek a kevesbe hivatalos "bemesz az elso sufni GMSbe es ott kiutik" modszer, de erre inkabb nem biztatlak.

    [ Szerkesztve ]

    \m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/

  • arimari

    újonc

    Lenovo A2010 telefonhoz kérnék segítséget. Belső 8Gb, külső 16Gb tárhellyel rendelkezik. Google playről szeretném letölteni a messengert, de sajnos a belsőre szeretne menteni, így mindig kiírja hogy amit már nem használok, azt töröljem hogy elegendő tárhelyem legyen. De nem szeretnék semmit törölni, mert ami rajta van az mind kell. Beállítottam az elsődleges kártyát külsőre. Ha a beállításba bemegyek, akkor sajnos az alkalmazásokat át sem tudom helyezni külsőre, mert ilyen lehetőséget fel sem ajánl. Segítségeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák