Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    Ismét egy szép, legalább változatlan külsejű telefon. Ezt nagyon eltalálták, remélem sokáig továbbviszik.
    De a kamerás képességeken továbbra sem változtat. Főkamera számomra nem kielégítő továbbra sem (leginkább a szoftver miatt), a 3x optikain érződik már hogy csúnyán elavult hardver, pedig tudna az jobbat is, az 5x optikai elfogadható, de a kínaiakét meg se közelíti, a 10x digitális és felette meg broah. Széleslátó? Nap vicce, szintén egy ősöreg valamivel. És akkor éjszaka még mindig gyenge az egész.
    Szóval 600k+ árért ha ez elfogadható valakinek.. Legalább a Gcam menti a menthetőt, de na.. gyárilag tudná azt inkább.
    Valamint. Maradhatott volna a régi kameraállás is, és inkább a 3x és 10x optikai kapott volna új, nagyobb felbontású lencsét, mert sokkal nagyobb körben ki lehet használni azokat a kamerákat. 3x városi környezet és portréra jó, a 10x pedig tájfotózáshoz kiváló (5x is, de az már egy jó kis szenzorzoom lehetett volna itt). És a széleslátó is kaphatott volna egy erősebb felbontást, vagy szupermakró képességet (ha tudja, elnézést, hiányos infó).

    22Ultra óta nagyon szeretném már kipróbálni az új Samsungot, de ezt a fotós felhozatalt látva továbbra sem szándékozom akár 1 eurót is kiadni ezért, pedig szolgáltatómnál igencsak jó áron kapható, ráadásul most a nagyobb tárhelyest, ahogy tavaly is volt.
    De legalább nem a fotós "képességekre" lett a marketing felépítve, mint elődje, mert ott is vannak még bajok. Persze közösségi oldalra a kaputelefonnal készült képek is remekül néznek ki. ;]
    AI.. egyedül a fordítási képességének látom hasznát, nekem még jól is jönne, majd ha tudni fogja a magyart németre fordítani bármilyen formában (jól tudom hogy a Pixel 7-8 is képes valami hasonlóra?). Bár arra kíváncsi leszek mennyire lesz jó, miközben a Google is beleáll a betonba sokszor a csodás nyelvünk lefordításával :C
    Képszerkesztési vonalon meg lesznek érdekes kreálmányok, én maradok a megszokott Lightroom/PS szerkesztésnél.
    Ahogy olvasom itt-ott hozzászólásokat/kommenteket, valóban úgy látom én is, hogy a páratlan számú szériák a jók, így nekem pont aktuális is lesz a 25Ultra, mint lehetséges utód, mert olvasva a tesztet, ez biza nyáron fel sog sülni és keményen vissza fogja venni a dolgokat, nagy hőkamra ide vagy oda, terhelésnél durván visszaesik, de sztem már egy Waze is ki fogja fektetni. Nem igazán örülnék ennek ennyi pénzért.
    Facen rengeteg eladó 23Ultrát látok, háááát, amondó vagyok, tartsátok meg azt...
    7 év támogatás dicséretes, de az átlag max 3 év után már cseréli le, a fanok meg már a következő széria megjelenésekor váltanak, kevés a veterán aki ki is fogja ezt használni, max eladásnál fog jól mutatni hogy van még x év támogatás, bár garancia esetén lenne ez, az jobban megérné.

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák