Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    válasz gyuri81 #2766 üzenetére

    Igen és jön a következő kérdés, az miben befolyásolja a működést?
    9:00 helyett 8:30 SoT-d lesz? Ráfogják a kapacitásbeli különbségekre vagy háttérbeli appok fogyasztására.
    Ha nem akarnak segíteni, nem fogsz rajtuk fogást találni és hetekig tartó levelezés lesz a vége. Sajnos én nem tehetem meg, hogy végig járom a Samsung üzleteket panaszt tenni, mert az az 1 darab ami a közelemben van is 100km-re található. Nyilván személyesen nem koptatnának le ennyire könnyen.
    Úgy döntöttem nem fogom újra belakni fél-egy nap árán. Ha cserélnék, akkor ezt 2x kell eljátszanom.. Ezt az időt inkább arra szánom, hogy kiharcoljak egy csere darabot. Már csak azért is, hogy kiderüljön, hogy vannak-e melegedő darabok.. megnézhetik a statisztikát amit a telefon log-ol, semmit nem fognak találni. Screen on, az összes fogyasztó. Ma eddig pár perc kamerahasználatom volt, hasonlítottam össze az S23U zoomját ezzel, amikor végeztem az S23U semennyire nem volt meleg, S24U meg érezhetően végig az egész hátlap. AIDA64-et letöltöttem mindkettőre, 10 fok különbség volt a kettő között, 22 fokos lakásban.
    S24U: CPU/GPU 46/48 fok, battery 36 fok
    S23U: CPU/GPU 36/39 fok, battery 28 fok

    De nem szeretném, hogy továbbra is erről szóljon a topik.
    Ha lesz valami eredmény, akkor egy összefoglalót írok róla, hogy mi volt a Samsung ítélete és mik az opciók, ha valaki ugyanezzel küzd. Biztos a factory reset-el kezdik, de ezt nem fogom benyelni.

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

  • CP111

    tag

    válasz gyuri81 #2766 üzenetére

    Melegszik és a proci teljesítményét visszaveszi.......mondjuk azt.

    Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban!

Új hozzászólás Aktív témák