Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz wong kok wah #976 üzenetére

    kakukk.. ;)
    Arról írok.
    (amúgy nem 427e, hanem 429.517 volt az ára, de azért volt öröm az extra akció miatt az 517e helyett). Családon belüli diákka van, tehát tiszta vásárlás volt és van is helye a maradványnak az oktatásnál erre-arra. :) )

    Egy Bluetooth kérdés: Toyota 3-as Priusban ha csatlakoztatom a mobilt, akkor bár a kapcsolat létrejön, nincs hang.
    A kapcsolat beállításainál van egy "Hang" opció egy jobbra húzós csúszkával, de az off állásban van, és hiába húzom át, visszaáll kikapcsoltra.
    Van órám is amin lehetne beszélni és Bluetooth kapcsolattal csatlakozik a telóhoz. Mivel olvastam olyat, hogy talán az óra kavar be, az órát kikapcsoltam, de ugyanaz maradt az "eredmény".
    Ezen az android verzión egy Fold 3-nál ugyanezt tapasztaltam (majd jött ez a teló) de jó lenne valami megoldás.
    Próbáltam még a Foldon Bluetooth resetet, semmi javulást nem adott.
    Mi lehet a probléma? :F

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

  • sodre

    csendes tag

    válasz wong kok wah #976 üzenetére

    Én két 512-es feketét és egy 256-os fehéret vettem diákos kedvezménnyel a családba előre fizetéssel, azon a bizonyos estén amikor hibás volt az oldal, mindhármat megkaptam. A 256-osnak 379.717 Ft az 512-eseknek 429.517 Ft volt darabja. Küldtek egy sajnálom levelet is, hogy ne haragudjak az előző napi levélért amiben lemondták a rendelésemet, de mivel ki lett fizetve ezért a szerződés létrejött és kiküldik a rendeléseimet. Aznap amikor a levelet küldték meg is jött a futár a 3 telefonnal, pedig nem reklamáltam, csak magamban puffogtam, hogy lemondják, aztán reggel már örültem mikor láttam, hogy a futárnál van. :))

    Hogy ON is legyek, brutál takarékos a telefon... Egy S22 Ultrát váltott, az estére 15% körülre merült, ugyanazzal a használattal az S23 Ultra 60% körül van este :Y és elég heavy user vagyok, egész nap pörögnek az értesítések, wifin/4g-n lóg, minden be van kapcsolva, WQHD+ felbontás, Warch 5 Pro-val, egyelőre imádom. Az S22 Ultrahoz kepest a sebesség is elképesztő, azért az meg-meg röccent. Szóval aki S22 Ultráról váltana és "nem számít a pénz", annak nagyon ajánlom a váltást. Életemben nem volt még olyan telefonom ami két napot bírt volna, legtöbbel ha egy esti sörözés is beesett, akkor már powerbank vagy napközbeni töltés kellett. :)

Új hozzászólás Aktív témák