Új hozzászólás Aktív témák

  • AuraSync

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz TheodoriK #3115 üzenetére

    Én még egy darabig azt is terveztem, hogy tok és fólia nélkül fogom használni mert egyszerűen elveszik a felhasználási élmény ha egy tokot kell fogdoznom...
    Nem tudom van-e gyárilag fólia a telón mert nem újonnan vettem hanem kipróbált és ezen van fólia de annyira rossz hogy az S-Pen-t szó szerint rá kell nyomni hogy működjön, mintha karcolni próbálnám a kijelzőt olyan érzésem van a használata közben.

    De persze a legtöbb esetben miért védi az ember a telóját? Hát amikor eladja "féláron" írhassa azt, hogy karc mentes. Tehát a következő tulajnak teszek azzal jót, hogy megkímélem a telót ő meg újszerű állapotban használhatja majd ismétlem FÉLÁRON.
    Mert valljuk be ez a teló nem tartja az árát.
    Boltban 600k aprón meg 400k a zsír új bontatlan teló.. hogy a fenébe? Hová tűnik az a 200k?

    Na mind1 már többször megfordult az agyamba, hogy leveszem róla a fóliát mert az leesés ellen amúgy sem véd és talán még a mély karcok is átütnének rajta.
    Üveg fólia meg... hajjaj... akkor inkább semmi ne legyen rajta...

    És akkor vannak olyanok akik ráteszik azokat a bumszli nagy armor tokokat te jó Isten... hát olyan lesz a fogás a telónak tőle mint valami bazári játéknak.
    Ha olyan helyen dolgozok ahol veszélyben van a telóm akkor veszek egy munkahelyi strapatelót aztán hajrá azt nem kell félteni.

    Most őszintén ha 3 évig nem cserélném le ezt a telót már akkor sem érne sokat akkor meg nem mind1 már hogy karcos vagy nem?

    S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

Új hozzászólás Aktív témák