Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Pár nap lightos használat után, S22 ultra mellett nem lenne nehéz azt válaszolni, hogy ez inkább facelift, mintsem komolyabb upgrade, de ez az évenkénti fejlesztéseket figyelembe véve ez már szokványosnak mondható.

    Részint érthető az a pár nappal ezelőtt linkelt cikk tartalma, ami szerint a Samsung évekig meglopta az európai vásárlókat.

    Én nem tudok ennyire vehemsen fogalmazni ugyanis elégedett voltam eddig a Note, S szériával és snapdragonos viszonyítási alapom sem volt, valamint az exynos legnagyobb rákfenéje sem sújtott, mivel a mindennapjaim során mindig sikerült áramforrást találnom és a vészhelyzeti powerbankot sem kellett munkára fognom.

    Viszont megértem azokat, akik diákok, vagy úgy dolgoznak, hogy sokat kell utazniuk és nekik okozott már kellemetlen meglepetést a merülő aksi.

    Mert úgy néz ki, hogy az S23 Ultra esetében mindez már a múltté, mert telefonunk szinte más dimenziókba lépett és hardcore módban kell taposni a procit, ha 1 nap alatt le akarjuk meríteni.

    Egy fél milliós készüléknél bosszantóak tudni lenni az akadások, dadogások és mondhatja, bizonygathatja bárki, hogy a Samsung prémium kategóriás telefonjai ezt már kinőtték, nos valóban szúrja az ember szemét amikor az S22 Ultra meg-megakad bizonyos helyzetekben, mert egészen egyszerűen nem ezt várod.
    Ugyan az S23 Ultra már nem a 500 ezer forintos kategóriában mozog, de végre megtapasztalhatjuk, hogy milyen is az igazi fluid élmény, amikor a telefon teszi amit tennie kell és nem tűnik 2 pálcás vásári mulatságnak.

    Nekem még a hangszóróból áradó hang tűnt hangosabbnak és tisztábbnak az S22 után, S pent még nem használtam, valamint a fotós képességeket sem tettem próbára, de itt nem is nagyon számítok változásra.

    A fotók szerkesztésénél viszont az objektum kivágás szintet lépett és jól el is szórakozgattam vele, tetszik.

    Övre csiptethető bőr tokot itthon viszont sehol sem találtam akármennyire kerestem, amire lehetne mondani, hogy oké, még csak most kezdték forgalmazni a telefont, de ebben az esetben ez nem játszik, ugyanis ezek az univerzális tokok jók S20, S21,S22,S23-hoz is, de amíg amazonon találok, itthon semmi.
    Ha esetleg vki már talált, annak megköszönöm a linket, ehhez hasonlóra gondolok alább.

    Summázva, szerintem barátok leszünk, mert ez a készülék végre kinőtte a gyermekbetegségeit és egy miénkhez hasonló árérzékeny országban sem kell szívnia tovább a fogát annak, akit joggal zavart, hogy többet fizet egy gyengébb exynosért.

    A tesztek nem véletlenül pontozták úgy ahogy, S22 Ultra esetében inkább pénztárca és a szenvedély mértékétől függő a vásárlása, de S22 előtti készülékek esetében adott a whoa faktor.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák